Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: я балотуюсь у президенти


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер УДАРу Віталій Кличко заявляє, що балотується в президенти. Про це він заявив, виступаючи на засіданні Верховної Ради.

«На всі брудні махінації, які сьогодні відбуваються в парламенті з текстами законів, до яких мають відношення провладні депутати, я хочу сказати, що цим мене не залякати і не зупинити. Щоб покласти край всіляким домислам і спробам розправитись зі мною як з можливим кандидатом, я хочу заявити: я балотуюсь у президенти», – сказав Кличко.

Лідер УДАРу наголосив, що поправка до Податкового кодексу, ухвалена сьогодні містить «політичним контекст» і спрямована особисто проти нього як кандидата в президенти.

Кличко підтверджує, що має право на проживання в Німеччині, але, за його словами, це не порушує українського законодавства. «Я громадянин України з моменту проголошення незалежності», – наголосив Кличко.

(Відео користувача Youtube newcitizenua)

Вечірнє засідання Верховної Ради розпочалося о 16:30, на півгодини пізніше за традиційний час.

В ухваленому сьогодні на ранковому засіданні законі про зміни до Податкового кодексу міститься поправка, за якою «у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, що не проживає в Україні».

В УДАРі ухвалення цього закону назвали провокацією проти лідера фракції Віталія Кличка з метою зашкодити йому балотуватися в президенти.
XS
SM
MD
LG