Доступність посилання

ТОП новини

Влада почала переслідування родини Луценка – Яценюк


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Фракція «Батьківщина» вимагає припинити політичні переслідування сім’ї екс-глави Міністерства внутрішніх справ України, політика Юрія Луценка.

«Цей виступ є офіційним запитом «Батьківщини» до прем’єр-міністра, міністра доходів і зборів, до податкової адміністрації... Чому податкова адміністрація розпочала переслідування родини Луценка? Ми вимагаємо припинити політичні переслідування в Україні», – сказав лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк з парламентської трибуни.

«Щойно «маски-шоу», які очолюються Податковою міліцією, прибули на суб’єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків, закрили повністю все підприємство, всі заблоковані», – повідомив Яценюк.

Водночас прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook написала: «Захоплено приміщення бізнес-центру «Лотос», який належить родині Луценка. До приміщення зайшли співробітники податкової міліції (п’ятеро людей у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучено мобільні телефони. З приміщень вилучають сервери».

За її інформацією, до приміщення не пускають адвоката.

Сарган також пише, що тиждень тому одна з компаній, яка розміщується в цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку в Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації, при цьому не було виявлено жодних порушень.
XS
SM
MD
LG