Доступність посилання

ТОП новини

Від НТКУ вимагають пояснити, хто оплатив трансляцію владного мітингу


Акція «Будуємо Європу в Україні» на Михайлівській площі в Києві, 24 листопада 2013 року
Акція «Будуємо Європу в Україні» на Михайлівській площі в Києві, 24 листопада 2013 року
Голова комітету з питань свободи слова й інформації Микола Томенко закликає голову Держкомтелерадіо і гендиректора НТКУ повідомити, хто фінансував прямий ефір провладної акції «Будуємо Європу в Україні» на Першому національному.

Як повідомляє прес-служба Томенка, «оскільки ця передача мала відвертий політичний характер, фактично, була прямою трансляцією з мітингу Партії регіонів, а Перший національний канал – державний і, відповідно, фінансується з держбюджету, то очевидно, що ця телепередача має бути розміщена на правах політичної реклами, про що відповідної позначки під час трансляції не було».

Учора на Михайлівській площі в Києві відбувався мітинг під назвою «Будуємо Європу в Україні». Акцію організував Український союз промисловців і підприємців. Мітинг транслював Перший національний телеканал.

На сцені виступили активісти, лідери УСПП, а також народні депутати України, серед яких представники фракції Партії регіонів: Михайло Чечетов, Нестор Шуфрич, Олена Бондаренко, В’ячеслав Лук’янов, Володимир Олійник.
XS
SM
MD
LG