Доступність посилання

ТОП новини

У Києво-Могилянській академії почалася позачергова перевірка – Квіт


Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт повідомив про позачергову перевірку навчального закладу Державною інспекцією навчальних закладів.

«Зараз в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» працює позачергова перевірка з Державної інспекції навчальних закладів, яка з’явилася без попередження. Це комплексна перевірка, яка цікавиться не лише навчальним процесом, але різною документацією», – написав Квіт на своїй сторінці в Facebook.

Проте він зауважив, що ситуація в університеті очікувана і керована: «Дорогі друзі! До певної міри, це штатна ситуація, яка контролюється. Ми були готові до цього. Тому зараз немає потреби залишати Майдан. Про розвиток подій будемо повідомляти».

Національний університет «Києво-Могилянська академія» 22 листопада оголосив страйк через розпорядження Кабміну про зупинення підготовки до укладання України угоду про асоціацію з ЄС. Студенти цього навчального закладу масово вийшли на майдан Незалежності у столиці з протестом, згодом до них приєдналися інші університети.

Сьогодні, 29 листопада, Україна не підписала на саміті у Вільнюсі угоди про асоціацію з ЄС.

Люди, які зібралися на Майдані, зустріли це повідомлення вигуками «Ганьба!».
XS
SM
MD
LG