Доступність посилання

ТОП новини

Обвинувачені у врадіївській справі отримали від 5 до 15 років ув’язнення


Ірина Крашкова
Ірина Крашкова
Суд у Миколаєві сьогодні засудив звинувачених у справі про побиття і зґвалтування жительки Врадіївки на терміни від 5 до 15 років ув’язнення.

Зокрема, капітана міліції Євгена Дрижака суд засудив до 15 років в’язниці з конфіскацією всього майна і позбавлення спеціального звання «капітан».

Ще один міліціонер – Дмитро Поліщук також отримав 15 років в’язниці з конфіскацією всього майна і позбавлення спеціального звання «лейтенант». Єгер Сергій Рабіненко засуджений до 11 років в’язниці з конфіскацією майна.

Крім того, колишнього заступника начальника Врадіївського райвідділу міліції майора Михайла Кудринського за приховування тяжкого злочину і перевищення влади суд позбавив звання «майор» і засудив до 5 років в’язниці. Він також має сплатити штраф у розмірі 10 тисяч гривень на користь держави.

На це рішення суду підсудні можуть подати апеляцію.

27 червня жителька Врадіївки Ірина Крашкова потрапила до лікарні в тяжкому стані після того, як її побили і зґвалтували. За підозрою в скоєнні злочину затримали трьох чоловіків, серед них двох офіцерів міліції. Справа викликала протести і заворушення у Врадіївці, що на Миколаївщині.

У вересні Первомайський районний суд у будівлі Апеляційного суду Миколаївської області почав судовий процес у врадіївській справі. Розглядати справу по суті суд почав на початку жовтня.
XS
SM
MD
LG