Доступність посилання

ТОП новини

Міліція порушила справу за фактом побиття журналістів у Києві


Побитий журналіст «Громадського телебачення» Дмитро Гнап
Побитий журналіст «Громадського телебачення» Дмитро Гнап
Міліція Києва відкрила кримінальне провадження у зв’язку з побиттям журналіста «Громадського телебачення» Дмитра Гнапа й оператора Якова Любчича в Маріїнському парку в Києві.

«Інформацію про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2, статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Міліція опитала постраждалого в лікарні», – повідомили в прес-службі столичного управління міліції.

За даними правоохоронців, знімальна група «5-го каналу», яка, за повідомленням на сайті телеканалу, також зазнала нападу з боку невстановлених осіб, не зверталася із заявою до правоохоронних органів.

У міліції також заявили, що наразі не мають офіційної інформації, що підтверджує завдання невідомими тілесних ушкоджень двом правоохоронцям.

Раніше сьогодні в Києві біля Маріїнського палацу побили журналістів «Громадського TV», розбили їхню відеокамеру і забрали флешку. Журналісти заявили, що спортивної зовнішності молодики побили і двох правоохоронців, до яких вони звернулися після інциденту.

Про напад на своїх журналістів повідомив і «5-й канал».
XS
SM
MD
LG