Доступність посилання

ТОП новини

Кличко закликав Китай не приймати Януковича


Лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко закликає керівництво Китайської Народної Республіки не приймати з візитом Президента України Віктора Януковича і відмовитися від зустрічі з ним. На цьому він наголосив на брифінгу в Києві.

«Я звертаюся до керівників Китайської Народної Республіки з тим, щоби вони не приймали у себе главу держави, який не спроможний розв’язати проблеми і не контролює ситуацію в країні, де настала повна політична криза. Зараз йдеться про зміну влади в Україні. І жодне рішення, яке буде ухвалене на зустрічі, не матиме легітимності», − зазначив лідер УДАРу.

Він також підкреслив, що запланований візит Януковича до Китаю − це «втеча від розв’язання політичної кризи, яка сьогодні настала в Україні через дії режиму Януковича».

Програмою візиту Президента України до Китаю передбачається, зокрема, участь у бізнес-форумі у провінції Шенсі. То ж Кличко закликав китайських бізнесменів не вести переговорів і не підписувати жодних документів з Януковичем, «оскільки він – ненадійний партнер і шахрай, якому не можна довіряти, в чому вже пересвідчилися не тільки всі громадяни України, а й вся Європа».

3-6 грудня відбудеться державний візит Президента України до Китайської Народної Республіки.
XS
SM
MD
LG