Доступність посилання

ТОП новини

Луганська облрада засудила Єврореволюцію


Луганська облрада засудила Єврореволюцію
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:45 0:00
Депутати Луганської облради ухвалили звернення, в якому висловили занепокоєння подіями в Києві, а дії опозиції назвали «деструктивними і безвідповідальними». На думку депутатів Луганської облради, лідери опозиційних сил закликають до «масових безладів і силового захоплення влади, що ставить під загрозу долю 45 мільйонів громадян нашої країни».

Депутати Луганщини звернулися до своїх колег з інших областей України утримати людей від громадянського протистояння і участі в «безглуздих страйках».

Луганська облрада запропонувала провести в Києві Всеукраїнський з’їзд всіх рівнів для обговорення ситуації, що склалася.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, під час сесії звучали гострі заяви деяких депутатів. Так, Олексій Іванов заявив, що «провокації на майдані влаштували українські фашисти». Депутат Валерій Філіпов сказав, що сьогоднішні події в Києві – це «державний злочин і узурпація влади», а на майдані, на його думку, зібралася «купка людей».

Також на сесії виступили народний депутат від Луганщини Володимир Струк. Він заявив, що вимагатиме від Верховної Ради, щоб лідерів опозиції позбавили недоторканності.

«Щоб вони понесли відповідальність, щоб понесла відповідальність Юлія Тимошенко, і сиділи вони в тюрмі, щоб не розвалювали країни», – сказав Володимир Струк.

Дати слово представникам місцевих опозиційних сил депутати Луганської облради відмовилися. Перед початком сесії у центрі міста відбувся мітинг на підтримку Євромайдану в Києві.
XS
SM
MD
LG