Доступність посилання

ТОП новини

Силові структури не захопили, а охороняють телевежу в Києві – міліція


Київська телевежа
Київська телевежа
Міністерство внутрішніх справ заявляє, що силові структури не захоплювали приміщення київського телецентру. Про це йдеться в повідомленні на сайті МВС.

«Сьогодні вранці окремі інтернет-видання поширили інформацію про нібито захоплення приміщення Київського телецентру представниками силових структур. Ця інформація не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні.

«Відділ зв’язків із громадськістю столичної міліції повідомляє, що вчора під час мітингу біля Шевченківського районного суду окремі групи осіб виказували наміри щодо блокування роботи Київського телецентру», – заявили в МВС.

У зв’язку з цим, кажуть у міліції, було ухвалене рішення направити правоохоронців до будівлі телецентру для забезпечення охорони громадського порядку і недопущення правопорушень.

Наразі співробітники міліції перебувають навколо приміщення. Порушень громадського порядку не зафіксовано, запевняють у МВС.

Про захоплення телевежі неподалік станції метро Дорогожичі сьогодні вночі повідомив телеканал «24» з посиланням на журналіста радіо «Ера» Олександра Завадька, який перебував всередині.

За його словами, на території телецентру стоять три машини і один автобус міліції, а також два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу «Беркут».

«Вежу захопили для проведення телемарафону, який запланований на завтра. Втім, деталі заходу наразі не відомі. Уже скликали ефірні групи», – повідомив телеканал.
XS
SM
MD
LG