Доступність посилання

ТОП новини

Мірошниченко заявив про відповідальність ВО «Свобода» за повалення Леніна – агентство


Партія «Свобода» взяла відповідальність за знесення у неділю пам’ятника Володимиру Леніну в Києві. Про це заявив журналістам депутат від цієї політсили Ігор Мирошниченко, передають «Українські новини».

«Я був у багатьох містах України. І в кожному з них мене просили забрати цього «дурня» з Києва», – сказав він.

На уточнююче запитання, чи причетна «Свобода» до руйнування пам’ятника, Мірошниченко відповів ствердно.

У бесіді з Радіо Свобода Ігор Мірошниченко прямо не підтвердив причетність «Свободи» до повалення пам’ятника, але водночас назвав результат «світоглядною позицією» його політичної сили.

«Прийшли патріоти України й знесли цього болвана, тому що він не має права стояти на нашій землі. Очевидно, там депутати були, все можете побачити на відео. Очевидно, що це світоглядна політика, це світоглядна наша позиція. Кати українського народу, люди, які заперечували існування української держави, вони не мають жодного морального права стояти на українській території. І тому вони були знищені в Києві. Ще раніше вони були знищені в Західній Україні. І я впевнений, що з падінням Леніна в Києві впаде режим Януковича», – заявив він.

У неділю мітингувальники знесли пам'ятник Леніну на бульварі Шевченка в Києві. Присутні на місці події повідомляли, що серед ініціаторів повалення були й люди з прапорами ВО «Свобода».
Пам'ятник Леніну зруйновано
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:14 0:00


На цю ж тему: У Києві повалили і розбили пам’ятник Леніну

XS
SM
MD
LG