Доступність посилання

ТОП новини

МВС: офіс на Турівській обшукують у рамках справи про шахрайство і зловживання


БЮТ: невідомі зі зброєю викрали документи і сервери з офісу партії на вул. Турівська, 13
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:29 0:00

БЮТ: невідомі зі зброєю викрали документи і сервери з офісу партії на вул. Турівська, 13

Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що обшук за адресою Турівська 19-б проводиться в рамках розслідування кримінального провадження. За повідомленням на сайті відомства, провадження відкрите за 2 статтями Кримінального кодексу України, що передбачають відповідальність за шахрайство та зловживання службовим становищем.

«До Міністерства внутрішніх справ України надійшло звернення групи громадян щодо шахрайського заволодіння посадовими особами однієї з комерційних структур майном, що належить заявникам – комп’ютерною технікою на суму понад 350 тисяч гривень. Крім того, у заяві йшлося про зловживання службовим становищем з боку посадовців цієї комерційної структури», – йдеться у повідомленні на сайті МВС.

У рамках досудового розслідування на підставі рішення суду працівниками міліції проведений обшук у приміщенні зазначеної комерційної структури за адресою:
м.Київ, вул. Турівська, 19-Б. «Під час обшуку вилучено комп’ютерну техніку та документи підприємства, що мають доказове значення у кримінальному провадженні», – повідомили у МВС.

Раніше у «Батьківщині» повідомили про захоплення приміщення партії «Беркутом». Окрім того, про захоплення офісу поінформували і редакції трьох видань, які працюють по сусідству з партією.

Адреса офісу партії – Турівська, 13, офіси редакцій розташовані за адресою Турівська, 19.
XS
SM
MD
LG