Доступність посилання

ТОП новини

Азаров закликає припинити протести


Микола Азаров
Микола Азаров
Прем’єр-міністр Микола Азаров закликає українців припинити акції протесту в Києві і заявляє, що політики, які закликають до ворожнечі і роз’єднання країни, повинні бути «на звалищі». Про це він заявив, виступаючи на мітингу, який проводить Партія регіонів на Європейській площі.

«Я володію інформацією – лише в Києві у нас відбуваються ці події, а решта всієї країни в переважній більшості спокійна. І ми повинні й Києву дати спокій. Я зараз їхав на цей мітинг і з болем в душі дивився на те, що відбувається в Києві. Так давайте наберемося мужності, я звертаюся до політиків, давайте скажемо своїм людям – повертайтеся в сім’ї, займайтеся своєю справою», – сказав Азаров.

За словами прем’єра, відповідальність політиків полягає в тому, щоб знайти мирне вирішення всіх наявних суперечностей. І в цьому всі політики повинні об’єднатися, додав Азаров.

«Ми повинні бути єдині в цьому. Ми можемо всередині країни сваритися, але зовні ми повинні виступати єдиним фронтом. Ті політики, які пропагують ворожнечу, ненависть, поділ України – вони не повинні мати місця в сьогоднішній політиці, їм місце на звалищі. Ось це всі повинні розуміти», – заявив Азаров.

Акцію регіоналів транслює наживо державний Перший телеканал.
XS
SM
MD
LG