Доступність посилання

ТОП новини

Клюєв обіцяє прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання


Андрій Клюєв
Андрій Клюєв
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Андрій Клюєв називає звинувачення на свою адресу спланованою провокацією і має намір сам прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання.

«Враховуючи масу дезінформації, яка останнім часом з’являлася в ЗМІ, а також звинувачення на мою адресу з боку окремих політиків, не можу не відреагувати», – цитує Клюєва прес-служба РНБО.

Він наголосив, що всі звинувачення побудовані на дезінформації і необ’єктивних домислах.

«Це – частина очевидної добре спланованої операції з дискредитації для досягнення конкретних політичних цілей», – наголосив Клюєв.

Секретар РНБО також заявив, що сьогодні сам піде до Генеральної прокуратури України й відповість її представникам на всі їхні запитання. «Я впевнений, що об’єктивне розслідування покаже безпідставність усіх звинувачень на мою адресу», – сказав Клюєв.

Опозиція вимагає відповідальності секретаря РНБО у справі про жорстокий розгін «Беркутом» мирної акції протесту на майдані Незалежності 30 листопада в Києві. Тоді були поранені десятки людей.

У ГПУ заявили, що вручили повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв’язку з розгоном Майдану 30 листопада заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку і його заступнику Петрові Федчуку.

Президент Віктор Янукович відсторонив Попова і Сівковича.
XS
SM
MD
LG