Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: «є інформація, що Янукович у Москві збирається здати українську трубу»


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив сьогодні, що «з різних джерел з’являється інформація», що президент Віктор Янукович під час візиту до Росії збирається завтра «здати українську ГТС в обмін на знижку на газ».

«Завтра президент Янукович вирушає до Москви. Офіційної інформації про те, що саме він збирається підписувати, наразі немає. Але з різних джерел відомо, що домовленості були досягнуті, ще коли Янукович таємно літав до Москви в листопаді. Це стосується отримання грошей. Але всі ми знаємо, що просто так давати гроші ніхто не буде. Є інформація, що буде знижка на газ в обмін на українську трубу», – заявив Віталій Кличко на брифінгу у Штабі національного спротиву.

«Газотранспортна система – це стратегічний об’єкт України, і ми не допустимо здачі Януковичем національних інтересів», – наголосив Віталій Кличко, як його цитує прес-служба партії УДАР.

Ніяких підтверджень чи заперечень цих слів із інших джерел наразі немає.

Завтра президент Віктор Янукович їде на переговори до Росії. Опозиція побоюється, що він може там підписати домовленості про зміну курсу України на проросійський. В уряді це заперечують і заявляють натомість, що сподіваються наблизитися до нової домовленості з питання ціни на газ, не уточнюючи, на яких саме умовах.
XS
SM
MD
LG