Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан готується почути новини з Москви


Євромайдан після спокійної ночі готується до масової акції, присвяченої візиту президента України Віктора Януковича до Москви.

Лідер парламентської фракції УДАР Віталій Кличко припустив, що з російським президентом Володимиром Путіним Янукович домовлятиметься про майбутнє української газотранспортної системи.

«З різних джерел відомо, що домовленості були досягнуті, ще коли Янукович таємно літав до Москви в листопаді. Це стосується отримання грошей. Але всі ми знаємо, що просто так давати гроші ніхто не буде. Є інформація, що буде знижка на газ в обмін на українську трубу», – заявив Віталій Кличко на брифінгу у Штабі національного спротиву.

У понеділок помічник президента Росії Андрій Бєлоусов заявив, що Росія може надати Україні кредит на утримання економіки країни. Помічник Путіна вважає, що без фінансової допомоги Україна не зможе підтримувати фінансову стабільність. За його словами, в Кремлі припускають, що рішення про надання кредиту може бути ухвалене у вівторок.

Сьогодні в Москві заплановані переговори президентів України і Росії. Українська опозиція застерігає Віктора Януковича від укладення угоди про вступ України до Митного союзу під проводом Росії.
XS
SM
MD
LG