Доступність посилання

ТОП новини

Голівудська акторка Віра Фарміга підтримала Євромайдан


Американська акторка українського походження Віра Фарміга звернулася до українського народу, висловивши свою солідарність із демонстрантами в Києві, повідомляє портал української діаспори VIDIA.

«Як американка, що пишається своїм українським походженням, я хочу висловити свою солідарність з українським народом», – сказала акторка.

«Окремо я хочу висловити глибоке занепокоєння у зв’язку із останніми подіями в Україні та із застосуванням сили проти мирного протесту. Ці мужні громадяни – діти, онуки, студенти, духовенство – продовжують стояти, одну ніч за іншою, на лютому холоді, сповнені рішучості жити у вільній країні, у справжній демократії», – наголосила вона.

«Мої дорогі співвітчизники, хочу, щоб ви знали: я – поруч з вами. Я підтримую боротьбу українців за свободу самовизначення гідності. Ті з нас, хто є від вільного світу, не повинні стояти мовчки осторонь», – додала Віра Фарміга.

Схоже звернення раніше записав також відомий американський актор Джордж Клуні.

Українці у США вийшли на мітинги солідарності з Євромайданом. У вівторок діаспора у США, Канаді і Австралії вийшла на роботу у вишиванках на підтримку мирного протесту.

XS
SM
MD
LG