Доступність посилання

ТОП новини

«Смішно звинувачувати опозицію в організації злочину проти Чорновол» – Паламарчук


Чорновол побили, щоб залякати Майдан і звинуватити опозицію – Паламарчук
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:26:13 0:00
Опозиція «фактично зробила всю роботу за міліцію» у справі щодо побиття Тетяни Чорновол, тому «просто смішно звинувачувати опозицію в організації цього злочину», сказав Радіо Свобода народний депутат від фракції УДАР, генерал-полковник міліції Микола Паламарчук.

Він наголошує, що «опозиція зробила все можливе, щоб якнайшвидше знайти автомобіль і людей, які можуть бути причетні до організації та побиття Чорновол».

«Якщо проаналізувати усі напади, які чиняться проти активістів Євромайдану, то цілком очевидно, що побиття Чорновол є проявом того загального тиску, який влада чинить на людей», – вважає Паламарчук.

До того ж, за його словами, цілком очевидно, що побиття Тетяни Чорновол планувалося заздалегідь, й злочинці стежили за журналісткою.

«Якщо міліція спробує зам’яти цю справу або спробує перекласти провину на інших, то, я думаю, міліція не зможе від цього бруду дуже довго відмитися», – сказав заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол жорстоко побили у ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі неподалік від Києва. Міліція спочатку порушила справу за статтею «хуліганство», але потім перекваліфікувала її на «заподіяння тяжких тілесних ушкоджень». У МВС сьогодні повідомили, що затримали вже 5 підозрюваних у цій справі.
XS
SM
MD
LG