Доступність посилання

ТОП новини

Майданівці відвідали маєтки Януковича, Азарова, Рибака і Медведчука


Представники Євромайдану і Автомайдану кількома сотнями автомобілів та автобусів приїхали в неділю з пікетами до резиденції Віктора Януковича «Межигір’я», а також до маєтків прем’єр-міністра Миколи Азарова, спікера парламенту Володимира Рибака та голови громадської організації «Український вибір» Віктора Медведчука.

Колона розпочала рух з Європейської площі в Києві, а першим пунктом маршруту стало село Нові Петрівці, де мешкає президент. До резиденції Януковича мітингувальників не пустили внутрішні війська та «Беркут». Міліція перегородила дорогу автобусами, а бійці вишикувались у ряди перед активістами. Мітинг відбувся за кілька сотень метрів від маєтку.

«Та кількість міліції, яка була стягнута, свідчить про те, наскільки президент боїться людей, і боїться Майдану. Ми змогли пройти перший кордон, розкидати машини ДАІ, відсунути КаМАЗ і підійти безпосередньо до «Межигір’я». Висловили наші вимоги, висловили нашу позицію щодо того, що відбувається в країні. Але ще раз наголошу на тому, що Рада об’єднання «Майдан» вчора прийняла рішення, що акція є попереджувальною», – повідомив народний депутат від партії «Батьківщина» Андрій Парубій.
Автомайдан відвідав маєтки Януковича, Азарова і Медведчука
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:36 0:00

Після маєтку президента активісти поїхали до Віктора Медведчука. Там теж відбувся короткий мітинг. Цього разу пікетувальники підійшли до паркану, пошкодили його та розмалювали фарбою.

Далі колона рушила до Кончі-Заспи, де розташовані державні дачі прем’єр-міністра та спікера парламенту. Там сотні активістів взяли палиці в руки та гучно гримали ними в паркан, викликаючи Азарова «на розмову».

Пікетувальники залишили на огорожі написи балончиками: «Азарова – геть», «Бібма», «Кровосісі». Також пошкодили частину паркану. Закінчили акцію феєрверком.

Упродовж акції ніхто з мешканців будинків не вийшов до активістів.
XS
SM
MD
LG