Доступність посилання

ТОП новини

Влада готує провокації проти Майдану – Штаб національного спротиву


Штаб національного спротиву заявляє, що влада планує перешкоджати життєдіяльності Євромайдану в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії «Батьківщина».

«За інформацією Штабу національного спротиву, за вказівкою адміністрації президента, СБУ разом з Київською міською державною адміністрацією провела спеціальну нараду, на якій був розроблений план технічних заходів і провокацій проти Майдану», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні в адміністративних будівлях, у яких перебувають мітингувальники, почали відключати опалення, зокрема, батареї в Будинку профспілок стали холодними.

Крім того, за інформацією Штабу, міській адміністрації доручили заблокувати забезпечення життєдіяльності Майдану: підвезення їжі, дров, пального, прибирання і вивезення сміття, чистка і заміна біотуалетів.

«Штаб національного спротиву розцінює такі плани влади як провокації та злочини, які підпадають під кримінальну відповідальність та створюють небезпеку для життя і здоров’я громадян, які у мирний спосіб відстоюють на Майдані свої права. Штаб вимагає припинити такі дії», – заявили у штабі.

Раніше народний депутат від фракції «Батьківщина», комендант Будинку профспілок Степан Кубів заявляв, що невідомі намагалися підпалити технічне приміщення Будинку профспілок.
XS
SM
MD
LG