Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко з ув’язнення привітала з Різдвом


Колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася сьогодні з вітанням до свята Різдва Христового, яке вона передала з ув’язнення. Вітання, оприлюднене на особистому сайті Тимошенко й на сайті партії «Батьківщина», яку вона очолює, адресоване «дорогим друзям, соратникам, майданівцям».

За її словами, «наша віра в те, що Господь веде всіх, хто намагається жити за його законом, зміцнюється!» «Я вірю, що Господь благословить Україну, і кожен із нас відчує та зрозуміє, які шляхи є вірними, які вчинки – гарними, а які рішення – справедливими. Різдво Христове завжди дарує нам упевненість у тому, що добро обов’язково переможе зло», – мовиться у вітанні.

«Хочу, щоб, зібравшись за різдвяним столом чи на майданах зі своїми рідними та близькими, ви помолились за Україну, побажали один одному всього найкращого і повірили у власні сили та єдність. Знаю, що ми можемо бути сильнішими, наполегливішими у боротьбі за своє життя, життя рідних та близьких, усієї країни. Я вірю в те, що Господь допоможе нам на цьому шляху», – заявила Юлія Тимошенко.

Сьогодні для більшості християн в Україні Святий вечір напередодні Різдва, яке за юліянським календарем настає завтра.
XS
SM
MD
LG