Доступність посилання

ТОП новини

Державна виконавча служба підтвердила арешт майна активіста Автомайдану


Автомайданівці знову біля «Межигір’я», фото 12 січня 2014 року
Автомайданівці знову біля «Межигір’я», фото 12 січня 2014 року
Державна виконавча служба України офіційно повідомила сьогодні, що в її органах відкриті чотири виконавчі провадження стосовно активіста Автомайдану Сергія Коби, з матеріалами яких «боржник ознайомлений, про що свідчить наявна в матеріалах його письмова заява».

Як мовиться в повідомленні служби, заперечень із боку Коби щодо сплати боргу не надходило. Тим часом на даний час боржник не сплатив адміністративних штрафів. Після сплати цього боргу арешт знімуть, запевнили у службі.

Усі відкриті наразі виконавчі провадження стосуються стягнення штрафів ДАІ на загальну суму 2210 гривень. За ними винесено постанову про арешт і розшук трьох транспортних засобів, що, за даними ДАІ, належать боржникові, – автомобілів «Фольксваґен Ґольф», «ВАЗ-2101» і «Фольксваґен Кадді».

Усього ж, за даними Єдиного Державного реєстру виконавчих проваджень, щодо боржника Коби у відділі ДВС Вишгородського райуправління юстиції Київської області перебувало на виконанні 33 виконавчі провадження про адміністративні стягнення за порушення правил дорожнього руху. По цих провадженнях неодноразово виносилися постанови про арешт транспортних засобів боржника, після чого він сплачував штрафи, повідомили в Державній виконавчій службі.

Сам Сергій Коба запевняв учора в інтерв’ю Радіо Свобода, що вже давно, ще два місяці тому, сплатив усі накладені на нього штрафи. Він та інші активісти Автомайдану відтак стверджують, що йдеться про репресії з боку влади за їхню участь в автопробігу до резиденції президента Віктора Януковича «Межигір’я» під Києвом 29 грудня минулого року.
XS
SM
MD
LG