Доступність посилання

ТОП новини

Кличко закликав усіх українців їхати на Майдан


Лідер УДАРу Віталій Кличко закликає українців на столичний Майдан, щоб «захистити свою країну і своє майбутнє». Про це йдеться у зверненні Кличка до українців, повідомили у прес-службі УДАРу.

Як заявив Кличко, влада оголосила війну народу України і її дії довели ситуацію до того, що в центрі столиці відбуваються бойові дії.

«В Україні відбулося те, чого не було за часи Незалежності. І те, що, мабуть, не ввижалося людям у дурному сні – бойові дії у центрі столиці. І до цього ситуацію довела влада», – наголосив Кличко.



«Я закликаю всіх громадян і патріотів захистити свою країну і своє майбутнє! Сьогодні місце всіх небайдужих – у столиці. На Майдані», – підкреслив лідер УДАРу.

Кличко наголосив, що влада стягує до столиці бійців з усієї країни.

«Але нас більше. І ми будемо разом! Сідайте в машини, маршрутки, автобуси. Ви потрібні тут, щоб перемогла Україна, а не Янукович!» – закликав українців Кличко.

19 січня близько 15:00 розпочалися сутички між протестувальниками і правоохоронцями на вулиці Грушевського в центрі Києва після того, як радикально налаштовані мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції у напрямку Будинку уряду і Верховної Ради. У Києві протягом більш як місяця обмежено доступ громадян в урядовий квартал. Зокрема, перекрита вантажівками та автобусами вулиця Грушевського та вулиця Інститутська.
XS
SM
MD
LG