Доступність посилання

ТОП новини

Янукович зустрічається з Азаровим, Кличко – на засіданні групи під головуванням Клюєва


Віктор Янукович
Віктор Янукович
В адміністрації президента України відбувається засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи в країні, повідомляє прес-служба глави держави.

«За дорученням глави держави в адміністрації президента України відбувається засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва», – повідомили в прес-службі.

За повідомленням, до учасників засідання приєднався голова УДАРу Віталій Кличко.

Водночас у прес-службі глави держави зауважили, що зараз президент України «згідно з робочим графіком проводить планову зустріч з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим і першим віце-прем’єром України Сергієм Арбузовим із соціально-економічного розвитку України в 2014 році».

Лідер партії УДАР Віталій Кличко пішов на Банкову з вулиці Грушевського в Києві, де він спілкувався зі священиками й керівництвом спецпідрозділів МВС. Як йшлося в повідомленні на сайті УДАРу, Кличко має намір зустрітися з главою держави Віктором Януковичем.

У Києві на вулиці Грушевського, що веде до будівель Кабміну і Верховної Ради, починаючи із 19 грудня, тривали запеклі протистояння між радикальними демонстрантами та бійцями «Беркута» і внутрішніх військ. Демонстранти кидали у правоохоронців каміння і пляшки з займистою рідиною, а спецпризначенці закидували мітингувальників шумовими гранатами і стріляли із травматичної зброї.
XS
SM
MD
LG