Доступність посилання

ТОП новини

У КМДА спростовують загибель демонстранта, що впав з колонади стадіону на Грушевського


Директор департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації Віталій Мохорев спростовує інформацію про смерть мітингувальника, що упав із колонади стадіону «Динамо» на вулиці Грушевського в Києві.

«У нас було звернення із приводу падіння з висоти вчора близько 23:00. Цього пацієнта було госпіталізовано в 17-у клінічну лікарню», – сказав Мохорев.

За його словами, попереднім діагнозом є «забиття грудини й п’яткової кістки».

Мохорев зауважив, що переломів у постраждалого немає, і він перебуває в стані середнього ступеня тяжкості. За словами Мохорева, постраждалий спростовує, що був травмований на вулиці Грушевського і заявляє, що впав з даху під час спроби полагодити антену.

Водночас у КМДА підтверджують два смертельних випадки від «травматичних поранень» на вулиці Грушевського.

Директор департаменту охорони здоров’я КМДА повідомив, що о 6:00 у середу до бригади швидкої допомоги звернувся волонтер, який попросив надати допомогу потерпілому на Грушевського, постраждалий перебував у волонтерському медпункті.

За його словами, медики були на місці через дві хвилини, однак змушені були констатувати смерть.

Також о 8:33 було ще одне звернення волонтерів з приводу ще одного потерпілого. О 9:11 медики констатували смерть.

На неодноразові уточнювальні запитання про те, чи були люди поранені вогнепальною зброєю, Мохорев наголосив: «Це були травматичні поранення». Обставини і характер пошкоджень, за його словами, мають встановлювати судмедекспертиза і правоохоронні органи.

У Генпрокуратурі раніше повідомляли про загибель двох людей на вулиці Грушевського від вогнепальних поранень.
XS
SM
MD
LG