Доступність посилання

ТОП новини

Голови Волинської облради і ОДА подали у відставку


Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович написав заяву про звільнення із формулюванням «заради миру на Волині» без особливих заперечень.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, заяву посадовець написав під тиском багатотисячного мітингу, який відбувається під Волиньрадою і Волинською облдержадміністрацією. Після такого вчинку люди поставилися до посадовця майже по-дружньому і порадили йому тепліше вдягнутися перед виходом на мороз.

Тим часом, голова Волинської ОДА Борис Клімчук вийшов до людей і навіть став на коліна, пояснюючи цим, що служить саме їм. Однак заяви про відставку він не написав.

За словами чиновника, зараз Віктор Янукович веде перемовини з європейськими лідерами, тож все може змінитися. Тоді мітингувальники підняли руки «за відставку Клімчука». Він заявив, що йому потрібно «побути наодинці», і повернувся до свого кабінету. За якийсь час чиновник повернувся із заявою про відставку, в якій йдеться: «Якщо це рішення вплине на утвердження миру на Волині і в Україні, то я вважатиму, що виконав свій громадянський обов’язок».
XS
SM
MD
LG