Доступність посилання

ТОП новини

Ультрас харківського «Металіста» заявили про початок активної підтримки Євромайдану


Ультрас харківського футбольного клубу «Металіст» офіційно заявили про початок активної підтримки Євромайдану.

Відповідне повідомлення розміщене на сторінці фанатської спільноти в одній із соцмереж. «Отже, чесні, наш вихід! Харківська фанатська громадськість вирішила повним складом йти і захищати харківський Євромайдан від можливих провокацій простітушок», – йдеться у тексті.

«З собою не треба брати ніяких підручних засобів активного або пасивного захисту. У нас мирна акція», – наголошується в заяві.

«Якщо прийдуть всі, то жоден продажний гопник навіть не подумає сіпатися до мітингувальників. Роки на футбольних секторах і навколофутбольних полях дали достатньо досвіду кожному з нас, щоб ми могли справлятися з будь-якими проблемами своїми руками. Зараз саме той момент, коли треба показати, що в єдності наша сила!», – йдеться в зверенні ультрас.

Також автори звернення закликали активістів одягатися тепліше у зв’язку з сильними морозами.

«Закликаємо всю свідому молодь Харкова і старших людей підтримати харківський Євромайдан і показати всьому світу, що Харків – не місто продажних гопників і бидлоти, а місто з європейськими цінностями та традиціями! Незалежно від своїх політичних поглядів, належності до субкультур або музичних уподобань завтра всі повинні виступити єдиним цілим в прагненні до світлого майбутнього», – заявляють фанати «Металіста».

Раніше ультрас футбольного клубу «Динамо» (Київ) закликали фанатів формувати загони самооборони для «захисту киян від «тітушок».
XS
SM
MD
LG