Доступність посилання

ТОП новини

Демонстранти перебувають у будівлі Міненерговугілля


Мітингувальники увійшли до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, розташоване на розі вулиці Прорізної й Хрещатика.

Як розповів лідер «Спільної справи» Олександр Данилюк, захопленням будівлі Міненерго активісти хотіли продемонструвати, що «президент Віктор Янукович не контролює нічого в країні, зокрема, стратегічні галузі».

За його словами, співробітники Міненерго, які відповідають за галузі, що забезпечують життєдіяльність країни, без проблем потрапляють на робочі місця.

Як заявив Данилюк, опору протестувальникам під час заходження до будівлі міністерства їм не чинили.

Тим часом, ситуація біля будівлі Київської міськдержадміністрації спокійна. Протестувальники барикадують вхід у внутрішній двір мерії.

Раніше в МВС України звинуватили мітингувальників у захопленні двох правоохоронців і пригрозили «заходами зі звільнення», якщо демонстранти не відпустять їх.

У ніч на 24 січня мітингувальники зайшли в будинок Мінагрополітики на вулиці Хрещатик, 24, поблизу майдану Незалежності.

Міністр аграрної політики України Микола Присяжнюк заявив, що захопити міністерство – це все одно що захопити лікарню. Він закликав мітингувальників дати можливість чиновникам відомства працювати.
XS
SM
MD
LG