Доступність посилання

ТОП новини

Учасники Автомайдану пікетували будинок Ахметова в Донецьку


Учасники Автомайдану пікетували будинок Ахметова в Донецьку
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00
Сьогодні активісти донецького Євромайдану вдруге пікетували будинок Ріната Ахметова. На пікет зібралося шість машин автомайданівців, що рушили двома колонами по три авта.

За словами організатора акції Єгора Фірсова, Ахметов може стати миротворцем і вплинути на владу країни, щоб змусити її піти на поступки мітингувальникам.
Активісти збирались переконувати бізнесмена дослухатись до їх пропозицій.

Проте цього разу Рінат Ахметов до них не вийшов і жодним чином акцію не прокоментував. Натомість його компанія СКМ зробила офіційну заяву щодо останніх подій в країні, в якій засудила силовий варіант розвитку подій в Україні.

«При такому сценарії в Україні не буде переможців, будуть тільки жертви і переможені. Але найголовніше – силовим шляхом вихід не знайти, – йдеться у заяві. – Учасники переговорів повинні керуватися інтересами всієї країни. Саме всієї країни! І бути готовими до реального співробітництва і пошуку компромісу. Заради майбутнього всієї України і кожного українця», – наголошується в заяві групи СКМ.

Активісти вже пікетували будинок Ахметова в Донецьку 31 грудня. Тоді бізнесмен вийшов до активістів і заявив, що готовий до діалогу.
XS
SM
MD
LG