Доступність посилання

ТОП новини

Лідери опозиції мають «забезпечити відхід з Грушевського» – Портнов


Перший заступник голови адміністрації президента Андрій Портнов
Перший заступник голови адміністрації президента Андрій Портнов
Лідери опозиції мають негайно забезпечити повний відхід людей з вулиці Грушевського і припинення будь-яких протиправних дій. Про досягнення такої домовленості на переговорах президента Януковича з лідерами опозиції заявив перший заступник голови адміністрації президента України Андрій Портнов.

З іншого боку, «глава держави запропонував Генеральному прокурору України вийти з пропозицією до судових органів про зміни запобіжного заходу, не пов'язані з попереднім ув'язненням» раніше затриманих людей.

«Для забезпечення цієї пропозиції лідерів опозиції Генеральний прокурор і міністр внутрішніх справ уже зробили свої заяви, якими запропонували, власне, зробити те ж саме», – твердить Андрій Портнов.

«Наступна пропозиція від опозиції полягала в ухваленні закону про амністію, яким звільнити від відповідальності всіх учасників акцій протесту за весь період політичної кризи», – розповів перший заступник голови адміністрації президента України.

Умовою підтримки цього рішення Янукович назвав «звільнення всіх захоплених приміщень в усіх куточках нашої країни, у тому числі на майдані Незалежності», проінформував Портнов.

Про реакцію опозиційних лідерів на пропозиції влади на цей момент невідомо.
XS
SM
MD
LG