Доступність посилання

ТОП новини

На Грушевського вимогу звільнити вулицю зустріли сміхом


Інформацію про пропозиції влади негайно звільнити вулицю Грушевського учасники силового протистояння зустріли сміхом, вигуками «Зека геть!» і «Банду геть!» Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода, який працює на місці подій.

За його словами, зараз людей на вулиці Грушевського і Європейській площі побільшало, оскільки надійшли повідомлення про значну кількість силовиків, які розташувалися в Українському домі – це в тилу у протестувальників, які спорудили барикади на вулиці Грушевського.

Двері цієї будівлі мітингувальники забарикадували мішками з піском, перед будівлею розлили воду, щоб унеможливити блискавичну атаку своїх позицій.

Однією з умов розв’язання політичної кризи в адміністрації президента України сьогодні назвали «повний відхід людей з вулиці Грушевського і припинення будь-яких протиправних дій». Янукович також запропонував Арсенію Яценюку очолити уряд, Віталію Кличку – стати віце-прем’єром і погодився розглянути повернення до Конституції зразка 2004 року.

Вимогами людей, що зараз протестують на центральних вулицях Києва, є безумовне звільнення всіх затриманих силовиками демонстрантів, скасування «законів 16 січня», відставка уряду. Також мітингувальники вимагають дострокових президентських виборів.
XS
SM
MD
LG