Доступність посилання

ТОП новини

ЄС розгляне питання санкцій щодо України 10 лютого – Немиря


Григорій Немиря
Григорій Немиря
Питання застосування до України санкцій обговорюватимуть на засіданні Ради Євросоюзу з питань закордонних справ 10 лютого. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на заступника голови партії «Батьківщина» Григорія Немирю.

За словами Немирі, таку інформацію вони з Євгенією Тимошенко отримали від міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта під час зустрічі в рамках Мюнхенської без пекової конференції.

«Коли ми обговорювали питання санкцій, Більдт підтвердив, що це – один із елементів політики, яку детально обговорюватимуть 10 лютого на засіданні Ради ЄС із питань закордонних справ після візиту Аштон (візит верховного представника Катрін Аштон в Україну заплановано на наступний тиждень – ред.)», – розповів Григорій Немиря.

«Він (Карл Більдт – ред.) звернув нашу увагу на те, що крім публічної площини, дуже багато відбувається нині поза публічною площиною щодо розʼяснення не лише представникам влади та опозиції, а й олігархам в Україні можливих наслідків, якщо ситуація вийде з-під контролю», – передав зміст сказаного шведським міністром український політик.
XS
SM
MD
LG