Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровські євромайданівці почали акцію «Бойкот Партії регіонів»


У Дніпропетровську євромайданівці пікетували сьогодні ввечері ресторани та офіс фірми, які, за їхніми даними, належать родині народного депутата від Партії регіонів Івана Ступака, повідомили Радіо Свобода активісти Євромайдану.

За їхніми словами, в пікеті взяло участь кілька десятків людей, в основному молодь. Вони вимагали від народного депутата зустрічі з активістами і звіту про забезпечення безпеки громадян в окрузі, за яким він обирався.

Як сказала координатор акції Ольга Ольховик, наразі є попередня домовленість, що депутат зустрінеться з євромайданівцями 10 лютого.

«Ми хочемо спитати, що це за люди ходять по місту й погрожують тим, хто носить синьо-жовті стрічки. Він як людина, яку обрали до Верховної Ради, нехай відзвітує, що робиться для безпеки громадян на його виборчому окрузі. І ми обов’язково сходимо до нього на зустріч. А після 10 лютого ми хочемо зустрітись із депутатом-регіоналом Олегом Царьовим і поставити йому запитання щодо його заяв», – сказала Ольга Ольховик.

Крім того, сьогодні ввечері євромайданівці роздавали перехожим листівки, закликаючи дніпропетровців не купувати товари й не користуватись послугами компаній, що належать регіоналам.

За словами координаторів Євромайдану у Дніпропетровську, з особою народного депутата Івана Ступака вони пов’язують напад невідомих молодиків, за припущеннями, спортсменів одного з місцевих спортивних клубів на мирну ходу опозиції 8 травня та погром на Євромайдані 25 листопада 2013 року. Раніше сам депутат звинувачення в організації цих інцидентів відкинув.

За інформацією активістів дніпропетровського Євромайдану, увесь цей тиждень вони проводять під гаслом «Бойкот Партії регіонів!», закликаючи дніпропетровців відмовитись від товарів та послуг фірм, що належать регіоналам, а на вихідних заплановане велике пікетування гіпермаркету «Епіцентр».
XS
SM
MD
LG