Доступність посилання

ТОП новини

У Львові за інформацію про вбивць Вербицького і Сеника пропонують 100 тисяч доларів


Юрій Вербицький
Юрій Вербицький
100 тисяч доларів винагороди пообіцяла громадська організація «Українська Галицька асамблея» за інформацію, яка допоможе знайти і засудити вбивць галичан Юрія Вербицького і Романа Сеника. Таке звернення оприлюднив на сесії Львівської міської ради депутат Богдан Панкевич.

За словами депутата, сума винагороди велика, бо люди, які нададуть інформацію, наразяться на велику небезпеку, і це розуміють ті, хто надає кошти. Як заявив депутат, є чимало галичан, готових пожертвувати гроші, оскільки вбивство людини за те, що вона зі Львова, переступає будь-які межі.

Також громадські активісти просять надати їм інформацію про осіб, які могли перешкодити вчиненню злочину, переховували злочинців, не поінформували про те, що планується вбивство людей. І за такі повідомлення теж обіцяють винагороду.

Львів’янина Юрія Вербицького невідомі особи викрали з київського шпиталю 21 січня, а наступного дня у Бориспільському районі Київської області знайшли його тіло з ознаками катувань.

Роман Сеник зі Львівщини помер у лікарні в Києві від тяжких поранень, які він отримав на Грушевського 22 січня під час сутичок між мітингувальниками і правоохоронцями.
XS
SM
MD
LG