Доступність посилання

ТОП новини

У Литві проведуть судово-медичну експертизу травм Булатова


Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов пройде в Литві судово-медичну експертизу своїх травм. Про це він сказав на прес-конференції у Вільнюсі, яку транслював в інтернеті один з литовських телеканалів.

Булатов зауважив, що сьогодні дуже багато спекуляцій щодо його стану здоров’я, тому він звернувся до Міністерства закордонних справ Литви з відповідним проханням.

МЗС Литви пообіцяло зробити таку експертизу найближчим часом і залучити до її проведення, по можливості, українську сторону.

Булатов також передав журналістам диск з фотографіями своїх поранень, зроблені лікарем. При цьому Булатов зазначив, що характер його побоїв зайвий раз підтверджує, що з ним «працювали професіонали», які залишають мало слідів, але завдають багато шкоди.

Активіст також погодився провести експеримент зі своєю щетиною і продемонструвати, як швидко вона відростає, щоб спростувати заяви тих, хто каже, що він не був «зарослий» після тижня в полоні.

Булатов, про якого понад тиждень не було ніяких звісток, знайшовся понівеченим 30 січня. Медичну допомогу йому надавали у приватній лікарні в Києві. Згодом його перевезли на лікування до Вільнюса. Водночас Булатов є підозрюваним в організації масових заворушень.
XS
SM
MD
LG