Доступність посилання

ТОП новини

Захарченко: праворадикальні угруповання готують теракт


Віталій Захарченко
Віталій Захарченко
У Міністерства внутрішніх справ України є оперативна інформація про підготовку праворадикальними угрупованнями терористичного акту, заявляє глава МВС Віталій Захарченко.

«Праворадикальні угруповання планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події в Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою», – заявив Захарченко у своєму зверненні, оприлюдненому на сайті МВС.

Як заявив в.о. міністра переговорний процес між владою і опозицією, що триває останнім часом, частково зняв напруження в суспільстві. «На Грушевського в центрі Києва вже не лунають вибухи і не спалахують «коктейлі Молотова», проте спокій подобається не всім», – каже Захарченко.

«Сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади в Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію і привернути увагу до себе і своїх вимог», – заявляє Захарченко.

«Ті, хто планують злочинні дії, повинні пам’ятати – у правоохоронців достатньо можливостей для того, щоб знайти їх і притягнути до кримінальної відповідальності», – йдеться в заяві.
XS
SM
MD
LG