Доступність посилання

ТОП новини

Регіоналів змушують підтримати Клюєва на посаду прем’єра – Оробець


Оробець: регіоналів змушують підтримати Клюєва на посаду прем’єра
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:37 0:00
Депутатів від Партії регіонів зараз «дуже сильно обробляють», у тому числі погрозами, щоб вони проголосували за кандидатуру голови адміністрації президента Андрія Клюєва на посаду прем’єр-міністра. Про це заявила депутат з фракції «Батьківщина» Леся Оробець.

«Партія «яструбів-регіоналів» у парламенті намагається зараз продавити через інших своїх депутатів кандидатуру Клюєва на посаду прем’єр-міністра. Таким чином вони хочуть використати силовий сценарій як вирішення політичної проблеми, яка зараз назріла перед Януковичем», – сказала Оробець.

За її словами, візит Віктора Януковича у Сочі і зустріч із російським президентом Володимиром Путіним покликані остаточно отримати запевнення у підтримці силового сценарію в Україні.

Регіоналам будуть роздані звернення, в яких депутати від опозиції закликатимуть їх не голосувати за кандидатуру Клюєва на посаду прем’єра і проситимуть запобігти силовому сценарію в Україні, заявила Оробець.

Водночас прес-секретар Клюєва Артем Петренко у коментарі Радіо Свобода назвав інформацію про тиск на депутатів регіоналів «нісенітницею».

«Ніхто в країні, окрім декількох людей, не може знати, яку кандидатуру будуть пропонувати на посаду прем’єр-міністра України», – сказав прес-секретар.

Артем Петренко також сказав, що поки найближчим часом Андрій Клюєв не буде коментувати ситуацію щодо чуток про його можливе призначення на посаду прем’єра.

Андрій Клюєв з 24 січня 2014 року працює на посаді голови адміністрації президента. На цій посаді він змінив Сергія Льовочкіна. До цього призначення Клюєв майже два роки був секретарем Ради національної безпеки і оборони, а до лютого 2012 року – першим віце-прем’єр-міністром України.
XS
SM
MD
LG