Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок: ми змогли внести дисбаланс у машину Партії регіонів


Опозиція змогла розхитати владну конструкцію, збудовану Партією регіонів і її союзниками-комуністами. Про це з трибуни Майдану на Народному вічі заявив лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок.

«Ми зуміли внести дисбаланс у машину, якою себе називала Партія регіонів. Наші вимоги залишаються незмінними – це повне перезавантаження влади, дострокові вибори президента і парламенту. Влада має стати іншою», – наголосив Олег Тягнибок.

Він кличе українців продовжити тиск на владу, щоб у вівторок, 18 лютого, Верховна Рада ухвалила рішення про повернення до Конституції 2004 року.

«Закликаю, особливо, киян і жителів інших регіонів України у вівторок (18 лютого) з 8:00 тут на Майдані сформувати наші колони й вирушити до парламенту», – сказав Тягнибок.

Сьогодні зранку в Києві активісти Євромайдану звільнили будівлю КМДА, вони також уможливили проїзд транспорту вулицею Грушевського, яка в другій половині січня була центром силового протистояння між силами безпеки і демонстрантами.

Такі рішення Рада Майдану і Штаб національного спротиву ухвалили, щоб влада виконала свої обіцянки про звільнення і повну реабілітацію учасників акцій протесту. Водночас в опозиції запевняють, що в разі порушення домовленостей за півгодини зможуть відновити статус-кво.
XS
SM
MD
LG