Доступність посилання

ТОП новини

Частина активістів погрожує знову захопити КМДА


Частина активістів погрожує знову захопити КМДА
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:14 0:00

Частина активістів погрожує знову захопити КМДА

Частина активістів, які раніше розташовувалися в будівлі Київської міськдержадміністрації, погрожує повернути контроль над головним приміщенням столичної влади. Зараз ці люди перебувають на ґанку КМДА.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, учасники груп, які називають себе «Козацька сотня» і «Перша націоналістична сотня» твердять, що повернуться до КМДА, якщо протягом 45 хвилин Генеральний прокурор Віктор Пшонка не оголосить про повну реабілітацію всіх активістів, які перебувають під домашнім арештом.

Сьогодні зранку в Києві активісти Євромайдану звільнили будівлю КМДА, вони також уможливили проїзд транспорту вулицею Грушевського, яка в другій половині січня була центром силового протистояння між силами безпеки і демонстрантами.


Такі рішення Рада Майдану і Штаб національного спротиву ухвалили, щоб влада виконала свої обіцянки про звільнення і повну реабілітацію учасників акцій протесту. Водночас в опозиції запевняють, що в разі порушення домовленостей за півгодини зможуть відновити статус-кво.
XS
SM
MD
LG