Доступність посилання

ТОП новини

Ще низка депутатів оголосили про вихід із Партії регіонів


Народні депутати від Закарпаття Іван Бушко, Сергій Мошак, Михайло Ланьо, Василь Ковач та Іштван Гайдош офіційно заявили про вихід з Партії регіонів. Про це йдеться у заяві прес-служби депутата Бушка.

«Ще на початку політичної кризи, коли сотні тисяч українців вийшли на вулиці мирно відстоювати свої громадянські права і свободи, ми наполягали на поверненні до європейського вектора розвитку і не допущенні кровопролиття. Але нас ніхто не почув. Події останніх трьох місяців показали, що в країні, на жаль, реалізовується безвихідний сценарій, що веде до громадянської війни і розпаду держави», − пишуть депутати.

«У зв’язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів», − йдеться в заяві.

Депутати також закликали слідувати їхньому прикладу всіх однодумців – закарпатських депутатів усіх рівнів. Водночас, на офіційному сайті Партії регіонів, як і на сайті парламенту, заяви цих депутатів немає.

Крім того, як повідомила прес-служба «Батьківщина» з посиланням на співробітників апарату Верховної Ради, із лав парламентської фракції Партії регіонів вийшов ще один народний депутат − Олександр Пресман. На його офіційному сайті такої інформації нема.

Учора, 19 лютого, про вихід з фракції Партії регіонів заявили, зокрема, народні депутати Юрій Благодир, Владислав Атрошенко, Юрій Шаповалов.
Сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко написав заяву про вихід з лав Партії регіонів. Також 10 депутатів Партії регіонів та двоє позафракційних депутатів оголосили про «підтримку українського народу».
XS
SM
MD
LG