Доступність посилання

ТОП новини

Жителі Івано-Франківська патрулюють вулиці міста


Вночі вулиці Івано-Франківська патрулювали представники Народної самооборони, штабу студентського спротиву і «афганці». Івано-Франківська міська рада ухвалила рішення про громадське патрулювання міста.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, патрулювання здійснюється у всіх мікрорайонах міста, «щоб слідкувати за законністю і правопорядком».

«Не палити, не бити не нищити, не грабувати, ні до кого в гості не ходити – на кожний безлад, на кожну провокацію в місті Івано-Франківську буде дана адекватна відповідь», – сказав Віктор Анушкевичус.

Як повідомила Наталія Сербин зі штабу студентського спротиву, патрулювання здійснювало, зокрема, чотири студентські «десятки», надзвичайних випадків не було, одну сутичку біля магазину «Сільпо» між агресивним молодим чоловіком і охоронцем магазину вдалося владнати.

Таке патрулювання вночі продовжуватиметься, а вдень діятимуть групи швидкого реагування.

Водночас в Івано-Франківську закликали повернути зброю, захоплену під час штурму управління СБУ. На останньому вічі в обласному центрі Прикарпаття прозвучало таке прохання до молодих людей та їхніх батьків, бо «небезпека, що така сама зброї гуляє містом». Особлива небезпека, як було наголошено, коли ця зброя потрапить до рук криміналітету.
XS
SM
MD
LG