Доступність посилання

ТОП новини

СБУ обіцяє жорсткі заходи за зазіхання на територіальну цілісність України


Служба безпеки України заявляє, що вживатиме жорстких заходів для припинення зазіхань на територіальну цілісність країни і притягнення до відповідальності всіх причетних до такої діяльності.

«Окремі депутати різних рівнів розпочали вести сепаратні переговори з представниками іноземних держав. Уже відкрито відбуваються консультації про можливий розділ країни на декілька частин у порушення порядку, встановленого Конституцією України», – йдеться в повідомленні СБУ.

«Це може призвести до ескалації протистояння між різними верствами населення, розпалювання національної чи релігійної ворожнечі та військового конфлікту», – додали в СБУ.

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов, перебуваючи 20 лютого у Москві, заявив, що Крим може вийти зі складу України, якщо в Києві зміниться влада. В інтерв’ю російським журналістам він сказав, що у цьому випадку Верховна Рада Криму керуватиметься лише своїми рішеннями і буде «змушена» скасувати рішення 1954 року, коли Кримська область була передана з Росії до складу України.
XS
SM
MD
LG