Доступність посилання

ТОП новини

Кернес за кілька годин має бути в Харкові, Добкіна очікують завтра


О 14:45 неділі очікується приземлення в Харківському аеропорту літака міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Про це Радіо Свобода повідомили у прес-службі міської ради.

Водночас голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін буде в Харкові завтра. Про це повідомив заступник голвии обладміністрації Василь Хома.

«Так, я зним спілкувався, він обіцяв бути завтра в Харкові», – скахав Хома. На уточнююче запитання – де саме у Харкові? – чиновник відповів: «На роботі».

На сайті голови Харківської ОДА з'явилася інформація про те, що опри всі гучні заяви з приводу зникнення губернатора Харківської області Михайла Добкіна, голова Харківської обласної державної адміністрації є діючим очільником Харківської області, який не писав і не збирається писати заяву про звільнення із займаної посади.

Крім того, за словами василя Хоми, перший заступик голови Харківської ОДА Валентин Дулуб не складав з себе повноважень, тому він також завтра продовжуватиме виконуватиме свої професійні обов’язки.

Очікується, що завтра відбудеться нарада з головами районних адміністрацій щодо діяльності органів життєзабезпечення області.

Раніше у державній прикордонній службі повідомили, що голова Харківської ОДА Михайло Добкін та міський голова Геннадій Кернес напередодні перетнули українсько-російський кордон.
XS
SM
MD
LG