Доступність посилання

ТОП новини

Севастопольська держадміністрація визнала нову владу і засудила обрання «народного мера»


Севастопольська міська державна адміністрація називає «незаконною» спробу «низки радикальних організацій вдатися до майданної демократії, обрати нелегітимні органи влади». Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті СМДА.

Напередодні в Севастополі відбувся мітинг, на якому учасники масової акції проголосили «народним мером» місцевого підприємця з російським громадянством Михайла Чалого.

У документі зазначається, що центральна влада на чолі із президентом України Віктором Януковичем перестала існувати. «Не оцінюючи об’єктивно громадсько-політичну ситуацію в країні, переслідуючи кланові та особисті інтереси, влада втягнула країну в громадське протистояння, поставила Україну на межу прірви», – мовиться у заяві.

Її автори констатують, що хоча ситуація в країні залишається все ще тривожною, тим не менш, запрацювала Верховна Рада України, яка «ухвалила низку законів, що дозволяють поступово, крок за кроком, виходити з кризового стану». Крім того, йде робота з формування нового уряду, а силові структури взяли під контроль уповноважені парламенту країни.

У найближчі дні Верховна Рада України вирішить питання про структуру влади на місцях, а до цього Севастопольська міська державна адміністрація працюватиме «у штатному режимі», – мовиться у повідомленні на сайті СМДА.
XS
SM
MD
LG