Доступність посилання

ТОП новини

РНБО обговорює ситуацію в Криму – Кошулинський


Мітинг у Севастополі, 23 лютого 2014 року
Мітинг у Севастополі, 23 лютого 2014 року
На засіданні Ради національної безпеки і оборони України обговорюють ситуацію в Криму, і, зокрема, в Севастополі, стосовно сепаратистських закликів, повідомив віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський.

«Наразі проходить засідання РНБО щодо тих подій у Криму, зокрема, в Севастополі... там відбувається підігрів ситуації сепаратистськи налаштованими групами», – сказав Кошулинський.

Також, за словами Кошулинського, на засіданні може бути порушене питання видачі Російською Федерацією російських паспортів українським громадянам.

Раніше до Криму прибула група членів фракції Ліберально-демократичної партії Росії Володимира Жириновського у Державній думі Росії. Про це повідомили джерела у Верховній Раді автономії.

Очолює групу голова комітету Держдуми з питань співпраці з країнами СНД Леонід Слуцький. Сьогодні очікуються зустрічі російських депутатів з керівниками кримського парламенту, вони також збираються відвідати Севастополь.

Вчора російські мас-медіа повідомили, що до Державної думи Росії внесений законопроект про поправки, які дозволяють у спрощеному порядку протягом півроку надавати громадянство Російської Федерації жителям України російської національності і членів їхніх родин. Автором ініціативи виступив депутат від фракції ЛДПР Ілля Дроздов.
XS
SM
MD
LG