Доступність посилання

ТОП новини

У будівлі Харківської ОДА вибухівки не знайшли – міліція


У будівлі Харківської обласної державної адміністрації сьогодні ввечері завершили огляд приміщень і вибухівки не знайшли, повідомили Радіо Свобода у прес-службі харківської міліції.

За повідомленням, вибухотехніки змогли перевірити приміщення лише від другого по шостий поверхи та прилеглу територію.

Експерти з собаками не перевіряли перший поверх ОДА через велике скупчення людей у фойє. Тому представники організацій, причетні до місцевого Євромайдану, а це Самооборона, ультрас харківського «Металіста», а також «афганці», підписали акт, де пояснили неможливість швидко вивести людей із холу і заявили, що не мають претензій до міліції.

У харківській Самообороні кажуть, що їхні активісти відповідають за порядок на першому поверсі, а отже, ніякої вибухівки тут бути не може.

Раніше сьогодні в будівлі почали шукати вибухівку через повідомлення про замінування, що надійшло до міліції, але євромайданівців, які утримують перший поверх, не евакуйовували. Так само не переривали й мітингу, що триває біля центрального входу. Євромайданівці припускали, що таким чином влада могла шукати привід примусово звільнити приміщення ОДА.
XS
SM
MD
LG