Доступність посилання

ТОП новини

У Криму по тривозі підняті внутрішні війська і міліція


Будівля парламенту Криму оточена міліцією, на флагштоку – російський і кримський прапори, Сімферополь, 27 лютого 2014 року
Будівля парламенту Криму оточена міліцією, на флагштоку – російський і кримський прапори, Сімферополь, 27 лютого 2014 року
У Криму по тривозі підняті всі частини внутрішніх військ і підрозділи міліції. Посилена готовність у всіх військових частинах. Про це Радіо Свобода повідомило джерело в уряді автономії.

Сьогоднішній день у школах Сімферополя оголошений вихідним. Всі державні установи також не працюють, оголосити вихідний урядовці рекомендують також іншим підприємствам і установам.

О 8:30 на державному телеканалі виступив прем’єр-міністр Криму Анатолій Могильов. За його словами, о 4:00 будівлі Кабінету міністрів і Верховної Ради автономії захопили невідомі озброєні люди. Нападники вивели з будівлі всіх співробітників, ніхто не постраждав. Вони повернули міліціонерам табельну зброю.

За словами Могильова, о 9:00 мали розпочатися переговори з нападниками.

Для врегулювання ситуації створений оперативний штаб. Голова уряду Криму закликав громадян не наближатися до захоплених приміщень і зберігати спокій.

Центр Сімферополя зараз перекритий. Громадський транспорт оминає центральні вулиці міста.
XS
SM
MD
LG