Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний катер ЧФ Росії заблокував вихід з Балаклавської бухти – джерело


Озброєні люди блокують дорогу до аеропорту Бельбек біля Севастополя, 28 лютого 2014 року
Озброєні люди блокують дорогу до аеропорту Бельбек біля Севастополя, 28 лютого 2014 року
Ракетний катер Чорноморського флоту Росії заблокував вихід з Балаклавської бухти кораблям і катерам бригади Державної прикордонної служби України, повідомили Радіо Свобода військові джерела у Севастополі.

Також група озброєних військових, за даними джерела, російських, оточила загін морської охорони Держприкордонслужби у Балаклаві. За повідомленням, вони не висувають вимог, але повністю заблокували виходи з частини.

Крім того, у деяких районах Севастополя з’явилися бронетранспортери морської піхоти ЧФ Росії. Телефони прес-служби російського Чорноморського флоту і її керівника не відповідають.

Кореспондент Радіо Свобода з аеропорту Сімферополя повідомляє, що на вході до адміністративних приміщень аеропорту розташувалися 10-15 військових у масках і касках з автоматичною зброєю. Також військові є на стоянці біля старого терміналу.

Озброєні військові заблокували також роботу державного підприємства «Кримаерорух», яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова. Військові не представляються, поруч із ними перебувають місцеві «самооборонці». За даними МВС, російські військові контролюють і розташований під Севастополем український військовий аеродром Бельбек.
Російські військові оточили Сімферопольський аеропорт
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:28 0:00

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що останні події в Криму є збройним вторгненням і окупацією. Парламент України у зв’язку з цим звернувся до країн, які за Будапештським меморандумом 1994 року є гарантами територіальної цілісності України. Крім того, Верховна Рада закликала скликати засідання Ради безпеки ООН через ситуацію в Криму.
XS
SM
MD
LG