Доступність посилання

ТОП новини

Аксьонов визнає, що до охорони важливих об'єктів Криму залучено військовослужбовців Росії


Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов
Кримський прем’єр Сергій Аксьонов визнає, що до охорони важливих об'єктів автономії залучено військовослужбовців Чорноморського флоту Росії.

«Працюють усі служби в штатному режимі − СБУ, МВС, прокуратура. Всю ситуацію в автономії взято на контроль. При цьому налагоджено співробітництво з чорноморським флотом щодо охорони життєво важливих об'єктів в автономії. Спільно групи працюють. Я впевнений, що вони зможуть виконати завдання з охорони громадського порядку», − заявив він під час виступу на відкритті засідання Ради міністрів Криму, яке було показано в екстреному випуску новин «ДТРК «Крим».

В ніч на 27 лютого, невідомі із зброєю захопили будівлі Верховної ради автономії і Ради міністрів Криму в центральній частині Сімферополя, піднявши над будівлями прапори Росії.
На під`їздах до Сімферополя була помічена колона із 40 БТР, а також з`явилася інформація про перекидання збройних сил Росії на територію Криму.

На сьогодні над Кримом повністю закритий повітряний простір, а також перекрито блокпостами в`їзди по суші на територію автономії на перешийку перед містом Армянськ і на Чонгарі. Керівник Міністерства оборони України Ігор Тенюх сьогодні, 1 березня, повідомив, що Росія продовжує нарощувати свою військову присутність у Криму.
XS
SM
MD
LG