Доступність посилання

ТОП новини

Євромайданівці Дніпропетровщини не погоджувались на тижневий мораторій на мітинги – заява


Голова Дніпропетровської облради Євген Удод не має стосунку до Штабу національного захисту області, заявив сьогодні керівник штабу, координатор «Правого сектора» в регіоні Андрій Денисенко.

За його даними, «Правий сектор», УДАР, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», координаційна рада Євромайдану, Самооборона, «Сестринська сотня» та інші учасники місцевого Майдану не входили до жодних структур із Євгеном Удодом.

«Представники Штабу національного захисту, створеного всіма суб’єктами Майдану, брали участь у переговорах із представниками колишньої влади з метою забезпечити територіальну цілісність країни, правопорядок і відновити керованість органів влади, що було зафіксовано у заяві, підписаній Євгеном Удодом, проект якої був підготовлений нашим штабом», – мовиться в повідомленні.

Однак Штаб національного захисту обурений заявою про те, що координаційний центр, створеним під егідою Удода, ухвалив рішення про мораторій на проведення публічних акцій та мітингів до 9 березня 2014 року.

«Штаб національного захисту розцінює створення паном Удодом координаційного центру як недолугу спробу імітації процесу співпраці з громадськістю», – заявляє Денисенко.

Раніше сьогодні голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод повідомив про рішення єдиного координаційного центру із забезпечення порядку запровадити тижневий мораторій в області на всі політичні акції.

Учора він заявляв про створення такого центру, до якого, за його словами, ввійшли усі політичні сили Дніпропетровщини.
XS
SM
MD
LG