Доступність посилання

ТОП новини

Українські моряки звинувачують Путіна у відвертій брехні


Володимир Путін під час прес-конференції, 4 березня 2014 року
Володимир Путін під час прес-конференції, 4 березня 2014 року
Моряки Севастопольської бригади надводних кораблів Військово-морських сил України заявили сьогодні, що, як військові, мають право говорити і діяти прямо, й тому вони звинувачують президента Росії Володимира Путіна в неприхованій брехні.

Прослухавши прес-конференцію Путіна, українські військові моряки заявляють, що саме брехнею є твердження російського керівника, зокрема, щодо нібито повної неучасті російських військових в останніх подіях у Криму.

Як мовиться в їхній заяві, оприлюдненій на сайті флотської газети «Флот України», нині кораблі «Тернопіль» і «Славутич» заблоковані в Севастопольській бухті бойовими кораблями і суднами Чорноморського флоту Росії, на яких перебувають повністю озброєні підрозділи російської морської піхоти.

Згадавши про заяву Путіна, що всі озброєні люди у Криму, які блокують українські військові частини і дороги – це місцеві добровольці, які купили своє спорядження у крамницях, – моряки цікавляться, де автоматичну зброю чи гранатомети можна купити в Україні на порушення її законів.

Моряки також іще раз нагадують, що жоден із підрозділів Збройних сил України на території Криму не здав росіянам військових частин і зброї і всі вони лишилися вірними присязі на вірність українському народові.

Офіцери, мічмани, старшини і матроси ВМС Збройних сил України наголосили, що чесно і до кінця виконуватимуть свій військовий обов’язок, захищатимуть свою країну і народ України.
XS
SM
MD
LG